002-01096808415
vfxschool@gfxacademy.tv

26 Nov 2018

Arnold C4D Training DVD02

Arnold C4D Training DVD02
: معلومات عن المحاضرة

Arnold C4D Training DVD02

    • برجاء الانتباه إلى أنها سلسلة و ليس فيديو ( إضغط على التسلسل أعلى يسار الفيديو ) للاطلاع على باقى المحاضرات
    • -------------------------------------------------------------------------------------------------------
    • C4DtoA VOL.02: الجزء التانى من الكورس هيبئا General Practice بمعنى اننا هناخد أمثله حيه و نحاكى الخامات بتاعتها كأمثله عمليه وواقعيه زى مثلا خامات البلاستيك بأنواعها أو الزجاج بأنواعه كذلك هنتعرض لأهم ال Shaders للمعادن سواء المصمته أو اللامعه هنتكلم بطريقة مفصله جدا على ال Hair Shaders ومن ندخل على الــ Particle system shaders .. من أحلى الأمثلة بالنسبه ليا شخصيا أى حاجه تتعلق بالأخشاب الخامه دى تحديدا من الخامات الجميله فى طريقة شغلها لأنها فعلا مليانه تفاصيل مش هننساها برضه .. هناخد فى سكتنا خامات ال Landscapes و خامات النباتات .. ف اخر الجزء ده هنتكلم عن ال aLShaders خصوصا ازاى نستغلها اننا نعمل ال Car Paint
: ملفات العمل و المشروع

قم بتحميل ملفات العمل

تحميل
Plug-ins : Arnold C4D
: محاضرات أخرى للمشاهده

Leave a Reply