002-01096808415
vfxschool@gfxacademy.tv

9 Nov 2018

Arnold C4D Training DVD01

Arnold C4D Training DVD01
: معلومات عن المحاضرة

Arnold C4D Training DVD01

    • برجاء الانتباه إلى أنها سلسلة و ليس فيديو ( إضغط على التسلسل أعلى يسار الفيديو ) للاطلاع على باقى المحاضرات
    • -------------------------------------------------------------------------------------------------------
    • C4DtoA VOL.01 : ده أول جزء من أجزاء الكورس و هتكلم فيه عن الارنولد ك Render Engine عشان لازم نفهمه صح قبل ما نبدأ أى شغل عليه .. هنتكلم بعد كده على الــ Sampling و ازاى نحدد مناطق المشاكل فى الريندر عشان ناخد ريندر بكواليتى عالى و فى وقت مقبول بعد كده هنتكلم على الــ Arnold General Workflow أو إزاى نشتغل على أرنولد بوجه عام اللى هى مراحل تكوين الصورة .. نتنقل بعدها للــ Shader Network workflow عشان نعرف الخامة بتتعمل ازاى و بتتكون من ايه .. بعدها هنمسك الــ Arnold Nodes و هنتكلم على النودز المهم اللى هنتعامل معاها و هسيب الباقى للمرحلة اللى بعد كده عشان يبئا التعامل معاها عملى مش مجرد بيان و خلاص .. بعدها هنتنقل للاضاءات و هنتكلم على الاضاءات سواء العاديه أو الــ Sky و ايه هى ال General Lighting workflow سواء لــ Interior أو الــ Exterior أو الــ Studio وف كل حاجه من دول هنتعرف على نوع لايت جديد .. ف نفس الجزء ده هنتكلم على الــ Light Filters و الــ Atmospherics و الــ Environment effects .
: ملفات العمل و المشروع

قم بتحميل ملفات العمل

تحميل
Plug-ins : Arnold C4D
: محاضرات أخرى للمشاهده

Leave a Reply